1 l-es öblös palack, barna

1 literes palack, csatos zárással. Mérete: 1 literSzíne: barnás agyagmázCikkszám: PÖB1Tárolóedényeink vastag falú, tömörre égetett, természetes agyagmázzal bevont, kézi gyártású cserépedények.…
12 000 Ft
(9 449 Ft + 27% ÁFA) / db

1 literes palack, csatos zárással.

Mérete: 1 liter
Színe: barnás agyagmáz
Cikkszám: PÖB1

Tárolóedényeink vastag falú, tömörre égetett, természetes agyagmázzal bevont, kézi gyártású cserépedények. Nincs porozitásuk, tökéletesen légmentesen zárhatóak; a párát, a levegőt, és a fényt nem eresztik át. Ezen tulajdonságaikból adódóan jól fejlődik bennük a pálinka, ideális tárolói lehetnek ecetnek, olajnak. Ellenállnak a hőhatásoknak, nem szükséges hűtőszekrényben tartani.

Szállítás

Előre utalás - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.) Az előreutalás minimálisra csökkenti a személyes kontaktust - segít elkerülni a fertőzésveszélyt.

Utánvét - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.)

Vásárlói értékelések


2019-05-03

Nagyon szép palack!

Hasonló termékek