KELBM34FED

Fedeles kelesztőtál, nagy - Borbás Marcsi dekorral

Mérete: 15 cm magas (fedővel együtt: 25 cm), 35 cm átmérő  (füllel együtt: 42), 8 literSzíne: tört fehérDíszítése: rózsaszín virágmintaCikkszám:KELBM34FED Ideális edény tésztakeveréshez, tésztagyúráshoz, kelesztéshez, és egyéb…
36 000 Ft
(28 347 Ft + 27% ÁFA) / db
Mérete: 15 cm magas (fedővel együtt: 25 cm), 35 cm átmérő  (füllel együtt: 42), 8 liter
Színe: tört fehér
Díszítése: rózsaszín virágminta
Cikkszám:KELBM34FED

Ideális edény tésztakeveréshez, tésztagyúráshoz, kelesztéshez, és egyéb konyhai műveletekhez is széleskörűen alkalmazható. Formájából adódóan használata kényelmes. Falától a tészta könnyedén elválik, ezért elsősorban kelesztéshez ajánljuk.

Kézzel festett virágminta díszíti.

Szállítás

Előre utalás - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.) Az előreutalás minimálisra csökkenti a személyes kontaktust - segít elkerülni a fertőzésveszélyt.

Utánvét - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.)

Vásárlói értékelések


2021-03-11

A rendelt kelesztőtál a valóságban még szebb, mint a képeken. Mivel ajándékba adtuk, így nem tudok véleményt írni a használatával kapcsolatban.


2020-12-05

Pont ilyet kerestem regota

Kapcsolódó termékek