Kenyérsütő harang

Átmérője: 25,5 cm Átmérője, fülekkel együtt: 38,5 cm Magassága: 20 cm Színe: fekete
45 000 Ft
(35 433 Ft + 27% ÁFA) / db
Átmérője: 25,5 cm
Átmérője, fülekkel együtt: 38,5 cm
Magassága: 20 cm
Színe: fekete
Cikkszáma: FKSH20

Tűzálló fekete kőedény kenyérsütő. Különleges alapanyagból készült, különlegesen magas hőmérsékleten, 1200°C-on égetve. Kemencében és sütőben egyaránt jól használható.

Kenyérsütés során kupolája rendkívül előnyös tulajdonságokat biztosít számunka. Egyrészt segít – a kerámia amúgy is előnyös tulajdonságait is kihasználva –, hogy a hőt még egyenletesebben sugározza a tészta felé, másrészt pedig bent tartja a párát. Az eredmény: a héja ropogós lesz és pont ideális vastagságú, a belseje pedig puha, mondhatni szaftos. Ráadásul a kenyér sem ragad le az edényben.

Kenyértésztánkat is keleszthetjük az edényben.
Mindemellett az edény nem csak kenyérsütésre alkalmas. Húsok és zöldségek sütésére is kiváló.

Mivel az edényt az elérhető legjobb alapanyagból készítettük, így nyugodtan tekinthető generációs edénynek! – Prémium termékeink közé tartozik.

Szállítás

Előre utalás - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.) Az előreutalás minimálisra csökkenti a személyes kontaktust - segít elkerülni a fertőzésveszélyt.

Utánvét - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek