Keverőtál, közepes

Mérete: 14 cm magas, 28 cm átmérő, 4 literSzíne: pirosCikkszám:KEVP28Ideális edény tésztakeveréshez, tésztagyúráshoz, kelesztéshez, habveréshez, és egyéb konyhai műveletekhez is széleskörűen alkalmazható. Formájából…
20 000 Ft
(15 748 Ft + 27% ÁFA) / db

Mérete: 14 cm magas, 28 cm átmérő, 4 liter
Színe: piros
Cikkszám:KEVP28

Ideális edény tésztakeveréshez, tésztagyúráshoz, kelesztéshez, habveréshez, és egyéb konyhai műveletekhez is széleskörűen alkalmazható. Formájából adódóan használata kényelmes; természetes, tűzálló anyagának köszönhetően akár sütéshez is használható, miközben megőrzi az ételek eredeti ízét és zamatát. Falától a tészta könnyedén elválik, ezért elsősorban kelesztéshez ajánljuk. Három méretben készül, így kínálatunkból biztosan megtalálja az Ön számára kedvezőt.

Szállítás

Előre utalás - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.) Az előreutalás minimálisra csökkenti a személyes kontaktust - segít elkerülni a fertőzésveszélyt.

Utánvét - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.)

Vásárlói értékelések


2019-05-01

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Kapcsolódó termékek