Szögletes kenyérsütő

Újdonság!
Hossza: 43 cm Szélessége: 22 cm Magassága (füllel): 20 cm Színe: fekete
49 000 Ft
(38 583 Ft + 27% ÁFA) / db
Hossza: 43 cm
Szélessége: 22 cm
Magassága (füllel): 20 cm
Színe: fekete
Cikkszáma: SZKF43

Tűzálló fekete kőedény kenyérsütő. Különleges alapanyagból készült, különlegesen magas hőmérsékleten, 1200°C-on égetve. Kemencében és sütőben egyaránt jól használható.

Kenyérsütés során alapanyaga és formája előnyös tulajdonságokat biztosít számunka. A kerámia előnyös tulajdonságait kihasználva, a hőt egyenletesen sugározza a tészta felé, másrészt pedig bent tartja a párát. Az eredmény: a héja ropogós lesz és pont ideális vastagságú, a belseje pedig puha, mondhatni szaftos. Ráadásul a kenyér sem ragad le az edényben. - Kenyértésztánkat is keleszthetjük az edényben.
Mindemellett az edény nem csak kenyérsütésre alkalmas. Húsok és zöldségek sütésére is kiváló. Formájából és méretéből adódóan akár egész-csirke, -kacsa, avagy egy pár csülök is szépen megsüthető benne.

Mivel az edényt az elérhető legjobb alapanyagból készítettük, így nyugodtan tekinthető generációs edénynek! – Prémium termékeink közé tartozik.

Szállítás

Előre utalás - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.) Az előreutalás minimálisra csökkenti a személyes kontaktust - segít elkerülni a fertőzésveszélyt.

Utánvét - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.)

Előre utalás - Személyes átvétel


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7.

Személyes átvétel, helyben fizetés


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7. - Készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek