Bemutatkozás

Légli Kerámia Manufaktúra

 

Az 1983 óta működő kerámia manufaktúránk termékei kizárólag egyedileg, kézi munkával készülnek, igény esetén a megrendelők speciális elképzeléseihez alkalmazkodva. Bemutatótermünkben körbesétálva ízelítőt kaphat a látogató széleskörű kínálatunkból.Termékeinket személyesen is megvásárolhatja az immáron 30 éve alapított Fazekasházban, amely csendes, nyugodt, vidéki környezetben várja a látogatókat. A választékban talál: cserépkályha csempéket, csempekandallókat, kézzel festett étkészleteket, fagyálló kerti kerámiát, keménycserép és kőedényeket, lángálló és tűzálló sütő-főző edényeket, fekete kerámiát és kézzel festett Habán dísztárgyakat is.

A kézműipari műhelyünkbe látogatók megismerkedhetnek a magyar népi és polgári hagyományokra épülő kerámiakészítés folyamatával és fortélyaival, betekinthetnek a műhely mindennapi működésébe, kedvükre agyagozhatnak, sőt igény szerint oktatót is tudunk biztosítani a kezdő korongozóknak. Megbeszélés szerint bentlakásos kerámia-készítő tanfolyamot indítunk gyerek és felnőtt csoportoknak egyaránt.

További információk:

www.legli.hu

leglikeramia@gmail.com

Facebook-oldalunkon recepteket, hasznos tippeket, jótanácsokat is talál az edények használatához. Kérdéseivel keressen minket a leglikeramia@gmail.com e-mail címen!