FTP40 Raktáron

Fedeles tepsi I.

Mérete: 23x46x14 cm (füllel), 5 literSzíne: pirosCikkszám: FTP40Használható kemencében és sparhelten, gáz-, indukciós-, vagy villanytűzhely sütőjében. A kerámia cserépedény nagyszerűsége abban rejlik, hogy az edény…
49 000 Ft
(38 583 Ft + 27% ÁFA) / db

Mérete: 23x46x14 cm (füllel), 5 liter
Színe: piros
Cikkszám: FTP40

Használható kemencében és sparhelten, gáz-, indukciós-, vagy villanytűzhely sütőjében. A kerámia cserépedény nagyszerűsége abban rejlik, hogy az edény felmelegedését követően egyenletesen adja le a hőt, mintegy folyamatosan sugározva azt az étel felé, így sokkal harmonikusabb ízvilágú fogásokat készíthetünk benne.

Szállítás

Előre utalás - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.) Az előreutalás minimálisra csökkenti a személyes kontaktust - segít elkerülni a fertőzésveszélyt.

Utánvét - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.)

Előre utalás - Személyes átvétel


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7.

Személyes átvétel, helyben fizetés


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7. - Készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethet.

Vásárlói értékelések


2020-12-10

Szép, praktikus


2018-12-29

Karácsonykor használtam először ,finom ,ízletes puha kacsacombok sültek benne.A sütőből kivéve egyből az ünnepi asztalra tálalható.Nagyon szép és nagyszerű darab. Egy apró dolgot említenék csak meg...én konyhai sütőben használtam és épp,hogy befért.Egy-egy centivel talán kisebb méret praktikusabb lenne.Mindemellett maximálisan elégedett vagyok ,és hamarosan egy következő darabbal gazdagodom.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek