Lábos II.

Lábos II.Mérete: 29.5 cm átmérő, 12 cm magas, 4-4.5 literSzíne: pirosCikkszám:LP30Használható kemencében, sparhelten, és gáztűzhelyen. Az edény előnye, hogy egyaránt használhatjuk sütésre és főzésre…
39 000 Ft
(30 709 Ft + 27% ÁFA) / db

Lábos II.

Mérete: 29.5 cm átmérő, 12 cm magas, 4-4.5 liter
Színe: piros
Cikkszám:LP30

Használható kemencében, sparhelten, és gáztűzhelyen. Az edény előnye, hogy egyaránt használhatjuk sütésre és főzésre is, méretéből adódóan akár a sütőbe is betehetjük. A felmelegedett cserépedény természetes anyagának köszönhetően egyenletesen sugározza a hőt az étel felé, így a benne készült fogások megőrzik eredeti ízüket és zamatukat, harmonikus ízvilágukat. Gáztűzhelyen való használatkor KÖTELEZŐ lángelosztót használni, ezzel biztosítva az egyenletes hőeloszlást. A nem rendeltetésszerű használat esetén bekövetkező károkért (pl. lángelosztó használatának elmaradása miatt elreped az edény) felelősséget nem vállalunk. Főzés közben a gázláng ne érjen túl a lángelosztón, ne érje közvetlenül az edény falát! Gáztűzhelyen való főzéskor kis lángon főzzünk, az is elegendő, mert a felmelegedett cserépedény adja át a hőt az ételnek, és folyamatosan forrásban tartja azt. Villanytűzhelyen, kerámia- és indukciós főzőlapon való használatát NEM javasoljuk! Egyes vásárlóink elektromos tűzhelyen, az edény alá vaslapot helyezve főznek edényeinkben, azonban az ilyen módon való használat közben bekövetkezett esetleges károkért felelősséget nem vállalunk!
A cserép rossz hővezető, ezért időre van szükség az átforrósodásához. A kerámia cserépedény nagyszerűsége abban rejlik, hogy az edény felmelegedését követően egyenletesen adja le a hőt, mintegy folyamatosan sugározva azt az étel felé, így sokkal harmonikusabb ízvilágú fogásokat készíthetünk benne.

Szállítás

Előre utalás - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.) Az előreutalás minimálisra csökkenti a személyes kontaktust - segít elkerülni a fertőzésveszélyt.

Utánvét - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.)

Előre utalás - Személyes átvétel


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7.

Személyes átvétel, helyben fizetés


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7. - Készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethet.

Vásárlói értékelések


2021-01-06

Nagyon finom volt a benne készített kakaspörkölt.


2020-12-23

Tökéletes!


2020-11-13

Kerek születésnapom egyik legszebb ajándékai között szerepelt. Azóta már 5 termékkel bővítettem Légli kerámia gyűjteményem. (Ez is összességében a termékek mellett szól. :) ) Ebben a lábosban sütöttem már húst, főztem benne jó testes káposztát és sütöttem már benne kenyeret is. Kiváló termék, és egy életre szóló emlékezetes ajándék.


2019-12-27

Gyönyörű!


2019-12-27

Gyönyörű!


2019-03-19

Gyönyörű munka, tetszik benne, hogy egyedi termékről van szó, nem tömegcikk.


2018-12-27

Libacombot, töltött káposztát sütöttünk benne. Kiváló lett mindkettő!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek