Csirkesütő, piros

Mérete: 25 cm átmérő, cca. 20 cm magas, korongoltSzíne: piros Cikkszám: CSP25Klasszikus csirkesütő forma. Használható kemencében, gáz-, indukciós- vagy villanytűzhely sütőjében. Tányérjába tehetünk vizet, bort,…
20 000 Ft
(15 748 Ft + 27% ÁFA) / db

Mérete: 25 cm átmérő, cca. 20 cm magas, korongolt
Színe: piros
Cikkszám: CSP25

Klasszikus csirkesütő forma. Használható kemencében, gáz-, indukciós- vagy villanytűzhely sütőjében. Tányérjába tehetünk vizet, bort, sört, párologtatónak is használhatjuk, de akár krumplival, zöldségekkel is megtölthetjük, így a lecsöpögött zsírban sül meg a köret. Kialakításának köszönhetően a hús egyszerre lesz omlós és ropogós. A kisült zsír az edény aljában marad.

Szállítás

Előre utalás - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.) Az előreutalás minimálisra csökkenti a személyes kontaktust - segít elkerülni a fertőzésveszélyt.

Utánvét - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.)

Előre utalás - Személyes átvétel


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7.

Személyes átvétel, helyben fizetés


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7. - Készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethet.

Vásárlói értékelések


2018-12-25

Hallottam, hogy nagyon jó termék. Szeretném kipróbálni. még nem sütüttünk vele.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek