FNTP30 Készlethiány

Fedeles négyzettepsi

Mérete: 5 liter, 35x31x13 cm (füllel)Színe: pirosCikkszám: FNTP30Használható kemencében, sparhelt-, gáz-, indukciós-, vagy villanytűzhely sütőjében. A kerámia cserépedény nagyszerűsége abban rejlik, hogy az edény…
49 000 Ft
(38 583 Ft + 27% ÁFA) / db
Készlethiány!

Mérete: 5 liter, 35x31x13 cm (füllel)
Színe: piros
Cikkszám: FNTP30

Használható kemencében, sparhelt-, gáz-, indukciós-, vagy villanytűzhely sütőjében. A kerámia cserépedény nagyszerűsége abban rejlik, hogy az edény felmelegedését követően egyenletesen adja le a hőt, mintegy folyamatosan sugározva azt az étel felé, így sokkal harmonikusabb ízvilágú fogásokat készíthetünk benne.

Szállítás

Előre utalás - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.) Az előreutalás minimálisra csökkenti a személyes kontaktust - segít elkerülni a fertőzésveszélyt.

Utánvét - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.)

Előre utalás - Személyes átvétel


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7.

Személyes átvétel, helyben fizetés


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7. - Készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethet.

Vásárlói értékelések


2023-12-06

még nem tudom, Karácsonyra rendeltem.Már csak 16 nap....


2022-05-09

Szuper minőség, kifogástalan termék! Már régóta használom, a mostanit ajándékba vittük!


2021-01-28

Még nincs mit,mert nem kaptam meg


2019-02-06

Nagyon szép a fedeles sütőedény! Finoman készül benne a hús!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek