Kenyérsütő, fedeles I. - piros

Mérete: 3,5 liter, 43x20x17 cm (füllel)Színe: piroscikkszáma: PKS3Használható kemencében, sparhelt, gáz-, indukciós-, vagy villanytűzhely sütőjében. A kerámia kenyérsütő előnye, hogy a kenyér annak ellenére ropogósra…
30 000 Ft
(23 622 Ft + 27% ÁFA) / db

Mérete: 3,5 liter, 43x20x17 cm (füllel)
Színe: piros
cikkszáma: PKS3

Használható kemencében, sparhelt, gáz-, indukciós-, vagy villanytűzhely sütőjében. A kerámia kenyérsütő előnye, hogy a kenyér annak ellenére ropogósra sül benne, hogy sütés közben a kenyeret nem éri közvetlenül a hő, hanem az edénytől kapja azt. A kenyértésztát az edényben is keleszthetjük, ezzel is egyszerűsítve a kenyérsütés folyamatát. A cserépedény nagyszerűsége abban rejlik, hogy felmelegedése után egyenletesen sugározza a hőt az étel felé, így biztosítva azt, hogy igazi, ropogós kenyeret készíthessünk benne. Az edény kenyérsütésen kívül bármilyen tepsis étel elkészítésére is alkalmas.

Szállítás

Előre utalás - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.) Az előreutalás minimálisra csökkenti a személyes kontaktust - segít elkerülni a fertőzésveszélyt.

Utánvét - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.)

Előre utalás - Személyes átvétel


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7.

Személyes átvétel, helyben fizetés


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7. - Készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethet.

Vásárlói értékelések


2020-12-28

Ajándékba vettem. Nagyon tetszett.


2020-04-17

Tökéletes


2019-10-30

kiváló benne a kelesztés és a sütés is.


2019-05-01

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2018-12-25

Ismerem a légli kerámia termékeket. A kenyérsütőt még nem próbáltam.Azért rendeltem.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek