EFVFS4 Raktáron

Edit féle vasi fazék, sárga

Újdonság!
Kellemes formájú, mindennapos használatra megalkotott sütő-főző edényünk az "Edit féle" vasi fazék, amely egész biztos a konyha kedvence lesz. Kemencében, sparhelten és gáztűzhelyen is egyaránt finomakat süthetünk, főzhetünk benne. Cikkszám: EFVFS4 Méretei:…
35 000 Ft
(27 559 Ft + 27% ÁFA) / db

Kellemes formájú, mindennapos használatra megalkotott sütő-főző edényünk az "Edit féle" vasi fazék, amely egész biztos a konyha kedvence lesz. Kemencében, sparhelten és gáztűzhelyen is egyaránt finomakat süthetünk, főzhetünk benne.

Cikkszám: EFVFS4

Méretei:

átmárő - 24 cm, (füllel 32 cm)

magasság - 15 cm, (fedővel 21 cm)

Űrtartalma: 4 liter

Készül sárga és zöld színben.

A felmelegedett cserépedény magas hőmérsékleten égetett, természetes eredetű anyagának köszönhetően egyenletesen sugározza a hőt az étel felé, így a benne készült fogások megőrzik eredeti ízüket és zamatukat, harmonikus ízvilágukat.


Gáztűzhelyen való használatkor kötelező lángelosztót használni, ezzel biztosítva az egyenletes hőeloszlást. A nem rendeltetésszerű használat esetén bekövetkező károkért (pl. lángelosztó használatának elmaradása miatt elreped az edény) felelősséget nem vállalunk.

Szállítás

Előre utalás - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.) Az előreutalás minimálisra csökkenti a személyes kontaktust - segít elkerülni a fertőzésveszélyt.

Utánvét - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.)

Előre utalás - Személyes átvétel


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7.

Személyes átvétel, helyben fizetés


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7. - Készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek