KELBM34 Súly: 2.35 kg

Kelesztőtál, nagy - Borbás Marcsi dekorral

Mérete: 15 cm magas, 34 cm átmérő (füllel együtt: 42), 8 liter Színe: tört fehérDíszítése: rózsaszín virágmintaCikkszám:KELBM34 Ideális…
32 000 Ft
(25 197 Ft + 27% ÁFA) / db

Mérete: 15 cm magas, 34 cm átmérő (füllel együtt: 42), 8 liter

Színe: tört fehér
Díszítése: rózsaszín virágminta
Cikkszám:KELBM34

Ideális edény tésztakeveréshez, tésztagyúráshoz, kelesztéshez, és egyéb konyhai műveletekhez is széleskörűen alkalmazható. Formájából adódóan használata kényelmes. Falától a tészta könnyedén elválik, ezért elsősorban kelesztéshez ajánljuk.

Kézzel festett virágminta díszíti.

EGYEDI MONOGRAMMAL IS RENDELHETŐK MOSTANTÓL , ENNEK ÁRA + 2.000.- Ft / db

Szállítás

Előre utalás - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.) Az előreutalás minimálisra csökkenti a személyes kontaktust - segít elkerülni a fertőzésveszélyt.

Utánvét - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.)

Előre utalás - Személyes átvétel


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7.

Személyes átvétel, helyben fizetés


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7. - Készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethet.

Vásárlói értékelések


2022-05-17

Tökéletes...


2021-06-27

Tisztelt Cím! Évek óta vágytam erre a kelesztőtálra. Most végre az enyém!!! :) Nekem több, mint egy használati tárgy. Életszemlélet, stílus.... otthon. Köszönöm Borbás Marcsinak és köszönöm Légli Attilának. Tisztelettel és szeretettel: Nyírő Gabi Ui: az is biztos, hogy nem ez tál lesz az egyetlen darab a sorozatból :))


2021-06-09

Remek termék, remélem hosszú életű lesz.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek