STF2 Rendelésre

Sodrófa tartó

Újdonság!
Dekoratív, fából készült, sodrófa tartó állvány, mely 2 db sodrófa tárolására alkalmas. Önálló darabként funkcionál és nagyon szépen érvényesíti ezen konyhai eszközök egyedi, népies jegyeit. Így nem csak hasznos, hanem egy nagyon dekoratív eleme is lesz a konyhánknak. …

Dekoratív, fából készült, sodrófa tartó állvány, mely 2 db sodrófa tárolására alkalmas. Önálló darabként funkcionál és nagyon szépen érvényesíti ezen konyhai eszközök egyedi, népies jegyeit. Így nem csak hasznos, hanem egy nagyon dekoratív eleme is lesz a konyhánknak. 

Oldalunkon kedvére válogathat a különböző színű és méretű sodrófákból, melyeket ezután nagyon kényelmesen tud majd tárolni ezen az állványon. 

(A képen látható sodrófák csak az eszköz ilusztrációját szolgálják, nem képezik részét a feltüntetett árnak.) 

 

Szállítás

Előre utalás - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.) Az előreutalás minimálisra csökkenti a személyes kontaktust - segít elkerülni a fertőzésveszélyt.

Utánvét - MPL futárszolgálat


Az MPL futárszolgálat szállítja házhoz a csomagját, a szállítás díjat súly alapján kalkulálják, amit a vételárral együtt kell kifizetni. (Többnyire 2-3-4 ezer Ft, súly fügvényében.)

Előre utalás - Személyes átvétel


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7.

Személyes átvétel, helyben fizetés


Megrendelt termékét, Bemutatótermünkben, nyitvatartási időben, ingyenesen átveheti. - Üzenetben fogjuk értesíteni, mikortól jöhet érte. - Bemutatótermünk: 8691 Balatonboglár-Szőlőskislak, Epres utca 7. - Készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek